Usunięcie konta w aplikacji „Warsztat365”

Pracownik warsztatu

Poproś właściciela warsztatu o odebranie dostępu albo napisz do nas z adresu, na który masz konto. Usuniemy konto (e-mail i hasło) w ciągu 30 dni. Twoje wpisy w karcie pracy zostają w kartotece warsztatu bez danych logowania.

Właściciel warsztatu

Napisz z adresu właściciela konta. Usuniemy konto warsztatu wraz z kartoteką: klientami, pojazdami, wizytami, zleceniami, diagnozami, depozytem i dziennikiem SMS – w ciągu 30 dni. Przed usunięciem możesz poprosić o eksport danych.

Poproś o usunięcie konta

Więcej: polityka prywatności.